Oderlands nya kundavdelning

Oderland lanserar uppdaterad kundavdelning

Annonslänkar

På denna sida finns det länkar till andra webbplatser, så kallade affiliatelänkar. Om du väljer att köpa något via en sådan länk kan det innebära att vi tjänar en provision.

Du kan läsa mer om våra allmänna villkor på vår webbplats.

Stäng

Oderland har lanserat en uppdaterad kundavdelning med en ny menystruktur och ett modernare utseende. Trots att den nya kundavdelningen inte är helt färdigutvecklad, är den redan tillgänglig för användning och erbjuder flera fördelar, inklusive en bättre översikt av tjänster, lättare navigering och ett uppdaterat utseende.

Arbetet med att förbättra kundavdelningen fortsätter, och fokus ligger nu på att uppdatera vissa undersidor och implementera nya API-endpoints och strukturer. Den nya kundavdelningen är baserad på egenutvecklad mjukvara, kodad av Oderlands inhouse-team. Målet är att fortsätta skräddarsy systemet för att förbättra kundupplevelsen ytterligare, bland annat genom att införa notiser vid inloggning.

Under en övergångsperiod kommer kunder att kunna välja mellan den gamla och den nya kundavdelningen. När alla funktioner har flyttats över, kommer den nya kundavdelningen att bli standard. Den nya menystrukturen har utformats för att framhäva tjänster och underlätta navigeringen. Vid inloggning kommer användarna direkt att se driftstatus, de senaste nyheterna och blogginlägg, samt få en översikt över fakturor, supportfrågor och vanliga tjänster på en och samma sida.

Vi på Webbhotelljakten tycker att den nya kundavdelningen känns enklare och ger bättre översikt. Den tidigare versionen var dock inte dålig och faktum är att den var betydligt bättre än många andra webbhotell på marknaden. Men den nya är ett snäpp bättre, vilket återigen visar att Oderland ligger i toppen när det gäller svenska webbhotell. Den nya översikten av ens tjänster är betydligt bättre, även om den påminner lite om det gamla gränssnittet.

Oderland ser fram emot att fortsätta förbättra kundupplevelsen och ser den nya kundavdelningen som ett stort steg i rätt riktning. Med förbättringarna som redan har implementerats och de ytterligare uppdateringar som planeras, befäster Oderland sin position som en ledande aktör inom webbhotellbranschen i Sverige.