Inleed

Inleed är ett etablerat webbhotell som har betjänat kunder sedan 2008, och utmärker sig genom att erbjuda förstklassig support och anpassade tjänster för både privatpersoner och företag. Med egen serverinfrastruktur i Sverige och säkerhetskopiering två gånger dagligen, säkerställer de hög driftsäkerhet och upptidsgaranti för sina användare. De är kända för sin tillgänglighet, med support tillgänglig via telefon, livechatt och e-post, vilket gör dem till ett pålitligt val för de som värderar personlig service och teknisk excellens.

Inleed utmärker sig som ett av de mest prisvärda webbhotellen i Sverige, där en kombination av hög prestanda och funktioner erbjuds till konkurrenskraftiga priser. Deras förmåga att leverera sådan kvalitet gör dem till en ovanlig aktör på den svenska marknaden, där få kan jämföra sig med deras balans mellan kostnad och värde.

Totalpoäng:9.2
Prestanda & Skalbarhet9.5
Kundsupport8.7
Användarvänlighet8.7
Funktioner & Tillägg9.0
Prissättning10.0

Webbhotellspaket

Baspaket
24 kr/månad
Lagring: 2 GB
Bandbredd: 50 GB
Webbplatser: Obegränsat
Gratis SSL: Ja
MySQL-databaser: Obegränsat
Daglig backup: Ja
Kontrollpanel: DirectAdmin
Plats: Sverige
PHP
Node.js
Redis
SSH
Cronjob
Prime #1
124 kr/månad
Lagring: 50 GB
Bandbredd: 3000 GB
Webbplatser: Obegränsat
Gratis SSL: Ja
MySQL-databaser: Obegränsat
Daglig backup: Ja
Kontrollpanel: DirectAdmin
Plats: Sverige
PHP
Node.js
Redis
Python
SSH
Cronjob

Är Inleed Sveriges mest prispressade och prisvärda webbhotell?

Inleed webbhotellInleed erbjuder tre huvudsakliga webbhotellpaket: Standard, Special och Återförsäljare. Alla paket är utformade för att passa olika behov och budgetar, med priser som börjar så lågt som 19 kr per månad för Standard-paketet.

Standard-paketet, som är det mest prisvärda alternativet, erbjuder 2 GB SSD-lagring, 1 CPU-kärna och 1 GB minne. Dessutom inkluderar det obegränsat antal hemsidor och e-postadresser, dagliga säkerhetskopior och gratis flytthjälp. Detta paket är idealiskt för mindre webbplatser och personliga bloggar.

Special-paketet är ett mellanalternativ och kostar 29 kr per månad. Det ger användarna 10 GB SSD-lagring, 2 CPU-kärnor och 2 GB minne. Detta paket är idealiskt för växande webbplatser och småföretag som behöver mer resurser och funktionalitet, inklusive stöd för Redis och OPCache för förbättrad prestanda.

För större företag och återförsäljare erbjuder Inleed Återförsäljare-paketet för 99 kr per månad. Detta paket innehåller 50 GB SSD-lagring, 4 CPU-kärnor och 4 GB minne. Det ger även möjligheten att placera egna kunder, samt avancerade funktioner som servercache och högre nätverkskapacitet.

När man jämför Inleed med andra webbhotell på marknaden, framstår deras erbjudanden som mycket konkurrenskraftiga. Många andra webbhotell erbjuder liknande paket, men Inleed utmärker sig genom att inkludera obegränsat antal hemsidor och e-postadresser i alla sina paket, utan extra kostnad. Deras prissättning är också transparent, utan dolda avgifter eller överraskningar, vilket är en stor fördel jämfört med vissa konkurrenter som använder lockpriser som sedan ökar med tiden.

Dessutom erbjuder Inleed dagliga säkerhetskopior och kostnadsfri flytthjälp i alla sina paket, vilket är tjänster som ofta kostar extra hos andra webbhotell. Kundsupporten hos Inleed har också fått mycket beröm för sin tillgänglighet och kompetens, vilket bidrar till en överlägsen kundupplevelse jämfört med många andra leverantörer.

Sammanfattningsvis, med sina konkurrenskraftiga priser, omfattande funktionalitet och högkvalitativa kundsupport, står sig Inleed starkt i jämförelse med andra webbhotell på marknaden och erbjuder ett utmärkt val för både privatpersoner och företag.

Funktionalitet och prestanda

Inleed levererar högkvalitativa webbhotelltjänster som kombinerar imponerande funktionalitet med pålitlig prestanda. Alla deras webbhotellpaket använder DirectAdmin, en användarvänlig kontrollpanel som gör det enkelt att administrera webbplatser, e-postadresser och databaser. Denna kontrollpanel är packad med funktioner som phpMyAdmin, Cronjob, SSH-tillgång, och WP-CLI & Composer, vilket ger användarna stor flexibilitet och kontroll över sina webbplatser.

En av de starkaste aspekterna av Inleeds webbhotell är deras användning av NVMe SSD-diskar, som erbjuder mycket snabbare dataöverföringshastigheter jämfört med traditionella SSD-diskar. Detta innebär snabbare laddningstider för webbplatser och en övergripande bättre användarupplevelse.

För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet använder Inleed en kombination av Apache och Nginx webbservrar, vilket ger en stabil och snabb servermiljö. Dessutom inkluderar alla paket Imunify 360, ett avancerat säkerhetssystem som skyddar mot virus, intrångsförsök och andra hot. Detta säkerställer att webbplatserna inte bara är snabba, utan också säkra.

Inleed erbjuder också stöd för en rad olika PHP-versioner (från 4.4 till 8.3) och NodeJS-versioner (från 6 till 20.10), vilket gör det enkelt för utvecklare att arbeta med den teknik som bäst passar deras behov. För dem som använder WordPress, erbjuder Inleed även stöd för Installatron, vilket möjliggör enkel installation och hantering av över 100 olika appar och CMS, inklusive WordPress.

Ett annat område där Inleed verkligen utmärker sig är deras hantering av säkerhetskopior. De utför dagliga säkerhetskopior som lagras i sju dagar, och återställning av hela kontot är inkluderat i alla paket. Detta ger användarna en hög grad av trygghet, vetande att deras data alltid är skyddad och kan återställas vid behov.

Med sin robusta infrastruktur, snabba NVMe SSD-lagring, avancerade säkerhetsfunktioner och stöd för ett brett spektrum av teknologier, erbjuder Inleed en webbhotellstjänst som är både pålitlig och högpresterande. Detta gör dem till ett utmärkt val för användare som värdesätter både funktionalitet och prestanda i sitt webbhotell.

Säkerhet och tillgänglighet

Inleed sätter en hög standard när det gäller säkerhet och tillgänglighet för sina webbhotelltjänster. En av de mest framstående funktionerna är deras användning av Imunify 360, ett avancerat säkerhetssystem som skyddar mot virus, intrångsförsök och andra cyberhot. Detta system är inkluderat i alla paket och erbjuder omfattande skydd, vilket är en betydande fördel jämfört med många konkurrenter som ofta tar extra betalt för liknande tjänster.

För att ytterligare säkerställa dataskydd utför Inleed dagliga säkerhetskopior som lagras på en extern server i sju dagar. Detta ger användarna tryggheten att deras data kan återställas snabbt och effektivt vid behov, vilket minimerar risken för dataförlust. Återställning av hela kontot är också inkluderat, vilket gör processen smidig och problemfri.

Inleed har också en imponerande infrastruktur med servrar placerade i Sverige, inklusive en egen serverhall i Tällberg samt utrustning i Falun och Stockholm. Detta innebär att kundernas data alltid finns på svensk mark, vilket kan vara en viktig faktor för dem som värdesätter dataresidens och integritet. Deras nätverk är uppbyggt i en redundant cirkel mellan dessa orter för att säkerställa högsta möjliga tillgänglighet och stabilitet dygnet runt.

För kunder som har verksamhet i Frankrike, har Inleed även utrustning placerad i Paris. Detta understryker deras engagemang för att erbjuda tillförlitliga tjänster till en bredare kundbas, oavsett geografisk plats.

Inleed erbjuder dessutom fullständigt stöd för IPv6, vilket säkerställer att deras tjänster är framtidssäkrade och kompatibla med den senaste internetprotokollteknologin. Detta är särskilt viktigt för kunder som vill försäkra sig om att deras webbplatser kommer att förbli tillgängliga och säkra även när IPv4-adresser blir alltmer begränsade.

Med en uptime-garanti på 99.98% visar Inleed sitt åtagande att erbjuda en stabil och tillförlitlig hostinglösning. Deras system för övervakning dygnet runt bidrar till att snabbt identifiera och lösa potentiella problem innan de påverkar användarna, vilket säkerställer en smidig och oavbruten drift av kundernas webbplatser.

Vår slutsats

Sammanfattningsvis är Inleed ett utmärkt webbhotell som kombinerar hög prestanda, säkerhet och tillförlitlighet med kundfokuserad support och transparent prissättning. Bland deras mest framstående egenskaper är användarvänliga DirectAdmin-kontrollpanelen, blixtsnabba NVMe SSD-diskar, och det avancerade säkerhetssystemet Imunify 360. Dessa funktioner, tillsammans med dagliga säkerhetskopior, gratis flytthjälp och obegränsade resurser, gör Inleed till ett överlägset val för både privatpersoner och företag.

Inleeds engagemang för sina kunder märks tydligt genom deras tillgängliga och kompetenta support, som är tillgänglig alla dagar i veckan via telefon, e-post och livechatt. Kunder vittnar om enastående service och snabb problemlösning, vilket bidrar till en positiv användarupplevelse och hög kundnöjdhet.

Med konkurrenskraftiga priser som börjar så lågt som 19 kr per månad, utan dolda avgifter eller bindningstider, är Inleed också ett mycket kostnadseffektivt val. Vi på webbhotelljakten anser att Inleed är marknadens mest prisvärda webbhotell, tack vare deras kombination av omfattande funktionalitet, stark säkerhet och utmärkt kundservice.

För den som söker en pålitlig, säker och prisvärd hostinglösning, är Inleed ett val som levererar på alla fronter.

Fler intressanta recensioner: